Huidige productie

Mijn vriend H (Wagner remix)

“En wat als Adolf Hitler ooit een gewone jongen was geweest?”

Met een gewone vriend, die net als hij dol was op kunst en muziek! Waar is het dan allemaal misgelopen? Hoe kon die jongeman die er van droomde om een wereldberoemd kunstenaar te worden, uitgroeien tot de grootste massamoordenaar uit de geschiedenis?

Met ‘Mijn vriend Hitler’ schreef Piet De Loof een op zijn minst opzienbarende jeugdroman over één van de meest verachte persoonlijkheden uit de wereldgeschiedenis.
Het verhaal komt nu opnieuw tot leven als muziektheater voor iedereen vanaf 13 jaar. Regisseur Domien Van Der Meiren wil vooral laten zien hoe ogenschijnlijk normale jonge mensen op een bepaald moment in hun leven gaan radicaliseren. CC De Woeker en het Oudenaardse stadsgezelschap Stichting De Mol coproduceren deze hedendaagse vertelling die in de herfst van 2017 in première gaat.

Try-outs in Gent, Ternat en Oudenaarde

De voorstelling gaat pas in 2017 in première. Maar je kan ze nu al gaan bekijken en wie weet ook in jouw cc of secundaire school programmeren.

Op 4 en 5 oktober 2016 spelen zij in CC De Woeker in Oudenaarde reeds een serie try outs voor secundaire scholen.

Op woensdagavond 5 oktober kan je om 20u ook de try-out bijwonen. Tickets kosten slechts €8 en zijn te verkrijgen via de webshop van De Woeker

Op vrijdag 7 oktober zijn er schoolvoorstellingen om 10.20 of 14 uur in CC DE PLOTER Ternat

En op donderdag 23 november is er een open try-out om 20 uur in NTGent ARCA Gent. Ook hiervoor kan je nu al kaartjes bestellen!

Kaartjes voor De Woeker
via www.dewoeker.be

En kaartjes voor Arca NTGent:
via www.ticketsgent.be

Meer info: leen.van.welden@telenet.be

 

Meer lezen over het concept en de regie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *